Tak til vore sponsorer 

 

 

 

  

Se alle sponsorer
     
 

18. udgave af En Søndag på Als 

Knap 85.000 gæster har gennem de sidste 17 år fået en kæmpe koncert- og naturoplevelse i en af Danmarks smukkeste open air koncertsale - Augustenborg Slotspark. Koncerten bruges af mange til det årlige familietræf, ligesom firmaer og personaleklubber kan bruge arrangementet til den årlige sommerudflugt. 

Konceptet

er musik af høj kvalitet, koblet med en smuk naturoplevelse med fjordudsigt - og alt dette, krydret med lækkerier til ganen fra lækre hjemmelavede eller indkøbte madkurve, gør at alle oplevelsessanser bliver udfordret på dagen. Denne unikke oplevelsescocktail tiltrækker hvert år flere tusinde personer. 

Den røde tråd er musikalske oplevelser, hyggeligt samvær, musik du kender og hits du kan synge med på.  

Musikalsk er der tale om klassiske evergreens, musical highlights, danske favoritter, kendte pop & rock numre, akustisk sommermusik, tysk Schlagermusik samt fællessang, så der er serveret til en forrygende musikalsk cocktail i Slotsparken.

Publikum medbringer selv borde, stole og tæpper, og egen picnickurv. Grillen er igen klar med ringridder og franske hotdogs. Det eneste man ikke selv må medbringe er øl, vin og vand (som vil blive konfiskeret ved indgangen), men kaffe / the og en snaps til silden er velkommen. Publikum har adgang til koncertområdet fra kl. 10:00 hvor der er en unik mulighed for at overvære lydprøverne. Selve koncerten varer ca. 4½ time med start kl. 12:20 og slut kl. 16:30, så for de som kommer når parken åbner for adgang, er det 6 times underholdning i smukke omgivelser for under  300 kr. 

Årets hold 2018

Bandet Shu-bi or not Shu-bi med Bosse Hall Christensen og Claus Asmussen fra det oprindelige Sh-bi-dua, en af Danmarks dygtigste tenorer Jesper Lundgaard, som også er konferencier på dagen, Christoffer Brodersen som kommer med en masser af succes fra diverse musicals, sanger og danser Silas Holst fra "Vild med Dans" og ligeledes med masser af musical successer i bagagen, Schlagersangerinden Sonja Christin fra Tyskland som er et kendt ansigt i Danmark, sangerinde Frederikke Vedel fra Musical Akademiet og med stor succes i musicals, dirigent og sangerinde Susanne Vibæk fra SMUK samt folkemusikviolinist Kristine Sand som bl.a. har haft stor succes sammen med SMUK.

Musikken

Det glæder bestyrelsen at kunne meddele at koncertens normale ”husorkester” SMUK-Slesvigske Musikkorps igen bliver rygraden i årets Alskoncert. 

Sommerfest

Vi opfordre personaleforeninger og virksomheder til at benytte koncerten til den årlige sommerfest.  

VIP arrangement

Det bliver igen muligt at købe VIP-arrangement inkl. spisning i telt i Slotsparken. Prisen er kr. 645 incl. mad og drikke, samt bord og stol. Min. 15 personer pr. selskab.
Kontakt: info@alskoncert.dk og få et tilbud.

Medbring selv madkurven i 2018

Man skal selv medbringe madkurv. Dog bliver der igen lækre Ringriddere og franske hotdogs til salg fra grillen. Drikkevarer købes i de opstillede salgsvogne. Så kan alle nyde maden i den skønne natur på medbragte tæpper, stole og borde til tonerne af musikalsk top underholdning. Arrangørerne understreger at  - Der ikke må medbringes drikkevarer -øl, vin og vand på koncertområdet og at det i givet fald vil blive konfiskeret ved indgangen. 

Sponsorer

Arrangørerne håber på et fortsat samarbejde med mange af sponsorerne i 2018, et samarbejde som er med til at gøre det muligt at fastholde og udbygge kvaliteten i arrangementet. Firmaer som er interesseret i et sponsorsamarbejde bedes kontakte bestyrelsen på info@alskoncerten.dk

Konferencier

Jesper Lundgaard

Gratis programmer - uddeles til publikum ved indgangen.

Ret til ændringer forbeholdes.