Tak til vore sponsorer 

 

 

 

  

Se alle sponsorer
     
 

17. udgave af En Søndag på Als 

Godt 80.000 gæster har gennem de sidste 16 år fået en kæmpe koncert- og naturoplevelse i en af Danmarks smukkeste open air koncertsale - Augustenborg Slotspark. Koncerten bruges af mange til det årlige familietræf, ligesom firmaer og personaleklubber kan bruge arrangementet til den årlige sommerudflugt. 

Konceptet

er musik af høj kvalitet, koblet med en smuk naturoplevelse med fjordudsigt - og alt dette, krydret med lækkerier til ganen fra lækre hjemmelavede eller indkøbte madkurve, gør at alle oplevelsessanser bliver udfordret på dagen. Denne unikke oplevelsescocktail tiltrækker hvert år flere tusinde personer, til regionens open air slotskoncert. 

Musikalsk er der tale om klassiske evergreens, musical highlights, danske favoritter, kendte pop & rock numre, irsk folkemusik, akustisk sommermusik, samt fællessang, så der er serveret til en forrygende musikalsk cocktail i Slotsparken.

Publikum medbringer selv borde, stole og tæpper, og egen picnickurv. Grillen er igen klar med ringridder og franske hotdogs. Det eneste man ikke selv må medbringe er øl, vin og vand (som vil blive konfiskeret ved indgangen), men kaffe / the og en snaps til silden er velkommen. Publikum har adgang til koncertområdet fra kl. 10:00 hvor der er en unik mulighed for at overvære lydprøverne. Selve koncerten varer ca. 4½ time med start kl. 12:20 og slut kl. 16:55, så for de som kommer når parken åbner for adgang, er det 6½ times underholdning i smukke omgivelser for ca. kr. 300,-  

Årets hold 2017

Gruppen ABBA Revival cz, Johnny Logan m/Band, Jesper Lundgaard, solist fra Musical Akademiet i Fredericia og derudover kommer der yderligere 3 kendte solister som bliver annonceret om kort tid.  

Musikken

Det glæder bestyrelsen at kunne meddele at koncertens normale ”husorkester” SMUK-Slesvigske Musikkorps bliver igen rygraden i årets Alskoncert. 

Sommerfest

Vi opfordre personaleforeninger og virksomheder til at benytte koncerten til den årlige sommerfest.  

VIP billetter

Det bliver igen muligt at købe VIP-billetter inkl. spisning i Slotsparken. Prisen er kr. 645 incl. mad og drikke, samt bord og stol. Begrænset antal.
Kontakt: info@alskoncert.dk og få et tilbud.

Medbring selv madkurven i 2017

Man skal selv medbringe madkurv, da der ikke bliver mulighed for at købe mad i Slotsparken. Dog bliver der igen lækre Ringriddere og franske hotdogs til salg fra grillen. Drikkevarer købes i de opstillede salgsvogne. Så kan alle nyde maden i den skønne natur på medbragte tæpper, stole og borde til tonerne af musikalsk top underholdning. Arrangørerne understreger at  - Der ikke må medbringes drikkevarer -øl, vin og vand på koncertområdet og at det i givet fald vil blive konfiskeret ved indgangen. 

Sponsorer

Arrangørerne håber på et fortsat samarbejde med mange af sponsorerne i 2017, et samarbejde som er med til at gøre det muligt at fastholde og udbygge kvaliteten i arrangementet. Firmaer som er interesseret et sponsorsamarbejde bedes kontakte bestyrelsen på info@alskoncerten.dk

Konferencier

Jesper Lundgaard

Gratis programmer - uddeles til publikum ved indgangen.

Ret til ændringer forbeholdes.